f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Disseny gràfic

Disseny gràfic

Escuela Universitaria ERAM

50 hores

Dimecres de 16:00 a 20:00

17-02-2021- 02-06-2021

L’objectiu d’aquest curs és ampliar, aprofundir i actualitzar els coneixements més especialitzats del disseny gràfic, és un curs professionalitzador.

Els continguts de l’assignatura estan relacionats directament amb l’activitat professional i tenen una clara vocació introductòria a l’àmbit laboral. En aquest sentit engloba tot el procés productiu del disseny, des de l’encàrrec fins a la publicació del disseny.

El curs es fonamenta en l’adquisició de totes les destreses necessàries per exercir professionalment de dissenyador en els diversos àmbits del disseny gràfic. Principalment en els camps del “branding“, web, publicitat, editorial i audiovisual.

Sessions::

  • Sessions magistrals per consolidar els fonaments del disseny i conèixer els àmbits del disseny sobre els quals es desenvolupa el projecte de treball.
  • Workshops diversos per aprofundir tècnicament en el disseny gràfic i despertar la creativitat.
  • Sessions de tutorització individual dels projectes personals dels alumnes.
  • Sessions grupals per analitzar i comentar els projectes individuals, aprendre a defensar el mateix projecte i posar-lo en valor davant els altres.

Dirigit a

Tota persona interessada a desenvolupar projectes de disseny gràfic dins de l’àmbit professional.

REQUERIMENTS

Coneixements previs dels fonaments del disseny gràfic, experiència professional en disseny gràfic o publicitari, o persones amb coneixements de disseny en altres àmbits (industrial, interiors, etc.) que volen aprofundir en el disseny gràfic com una eina d’inserció laboral o per completar seves competències i habilitats transmèdia.

DESCOMPTES

  • 20% de descompte als alumnes i exalumnes que hagin realitzat un màster, curs o diploma d’especialització de l’ERAM de mínim 40h de durada: ERAMCURS20
  • 40% de descompte als alumnes i exalumnes de l’GAM / GCAM o GAE: ERAMESTUDIA40
  • 10% de descompte als alumnes i exalumnes de la UdG: ERAMUDG10
  • 10% de descompte si pertanys a alguna d’aquestes entitats: AENTEG, GiDi i El Galliner: ERAMENTITAT10
  • 10% de descompte per matricular-se amb un mes d’antelació: ANTICIPATDISSENY