f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Mapping i directes amb vídeo amb Resolume

Mapping i directes amb vídeo amb Resolume

Escola Universitària ERAM

8 hores

Div de 16:00 a 20:00 / Diss de 9:30 a 13:30

11-12-2020- 12-12-2020

Descobreix les possibilitats del software RESOLUME per a la manipulació de vídeo amb múltiples aplicacions: màpping, directes de música, instal·lacions de vídeo i llum, disparar vídeos per a platós de TV, gestionar continguts per a esdeveniments comercials,…

En aquest taller 100% pràctic experimentarem jugant amb les possibilitats de les eines de VJ i les tècniques màpping per crear un collage audiovisual.

El màpping és una tècnica que adapta continguts de vídeo sobre diferents superfícies, creant una “pell lumínica”, i aconseguint resultats fascinants. Aplicat a edificis, escenografies, museus, coves, persones i multitud d’objectes.

S’utilitzaran imatges i vídeos descarregats, o bé generats pel mateix alumne. Aprendrem a fer capes, màscares, deformacions, “warping”, automatitzacions, interactivitat, control per MIDI…
Combinarem elements reals amb elements virtuals (projectats). Aprendrem com crear instal·lacions i com realitzar directes visuals per a músics.

Inclòs projectarem sobre una maqueta d’un edifici!

 

ADREÇAT A

Estudiants, professionals i curiosos amb ganes d’aprendre jugant i experimentant.

REQUERIMENTS

Si teniu loops de vídeo i controladors USB, porteu-los. ( No és imprescindible) Millor si porteu un ordinador portàtil (si no, agafarem un de l’escola).