f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Un somni… Broadway!

Un somni… Broadway!

Escola Universitària ERAM

40 hores

Dimarts de 18:30 a 21:30

17-11-2020- 16-03-2021

Actuar, cantar, ballar, fins i tot tocar un instrument. “Triple treat”, triple amenaça, o quàdruple!. Així és com s’anomena als artistes de Teatre Musical. Un gènere fascinant.

En aquest curs-taller ens hi aproparem pas a pas, sense pressa i amb honestedat, per arribar a una posada en escena amb els fonaments ferms, on la màgia, que de ben segur sorgirà, hi posarà el colofó final.

Un primer acostament a aquest gènere multidisciplinari on crearem a partir dels nivells i les qualitats individuals dintre del grup. Treball en equip complementari. La via necessària per aconseguir l’èxit!

Representarem les cançons principals dels musicals més coneguts, tantes com ens doni el curs per a fer.

Five, six, seven, eight! Som-hi!

 

Qui és Marta Ribera?

La Marta és una actriu principalment dedicada al teatre musical. Cursa des dels 4 anys estudis de dansa clàssica (Royal Academy of Dance), solfeig (Conservatori Isaac Albéniz), dansa contemporània, interpretació i comèdia musical.

Dedicada principalment al Teatre Musical. Cabaret, Chicago, West Side Story, Grease, Jeckyll & Hide, Spamalot, El Jovencito Frankenstein… son alguns dels títols que ha
protagonitzat.

Sèries de televisió com Un Paso Adelante, Fuera de control, Zoo … formen part també de la seva trajectòria.

Encara que ella mateixa no sabria com definir-se, es considera una artista multidisciplinar. Al teatre, com a la vida, quants més coneixements, experiències i colors, més eines per viure i sobreviure.

El dimarts 27 d’Octubre a les 19:00 hores farem una sessió informativa, on la professora presentarà el seminari i contestarà dubtes.
 > Link del Meet <

 

 

DESCOMPTES

  • 20% descompte a alumnes i exalumnes que hagin realitzat un màster, curs o diploma d’especialització de l’ERAM de mínim 40h de durada: ERAMCURS20
  • 40% descompte a alumnes i exalumnes del GAM/GCAM o GAE: ERAMESTUDIA40
  • 10% descompte a alumnes i exalumnes de la UdG: ERAMUDG10
  • 10% descompte si pertanys alguna d’aquestes entitats: AENTEG, GiDi i El Galliner: ERAMENTITAT10
  • 10% descompte per matricular-se amb 15 dies d’antel·lació: ANTICIPATBROADWAY