f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Jordi Caralt

Jordi Caralt

Amb gairebé 20 anys d’experiència en direcció d’art, disseny gràfic, editorial, web i publicitat, actualment dirigeix el seu propi estudi de disseny gràfic (Estudi Jordi Caralt) que desenvolupa projectes per a empreses i institucions públiques i privades dins l’àmbit del disseny, la publicitat i la comunicació corporativa.

Ha treballat per a l’Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, FCC, Ferrovial,  Esports Cat, Diputació de Girona, Universitat de Girona, Festival Internacional de Música Pau Casals, La Conca 5.1, Federació Catalana Aliments d’Origen, Diputació de Tarragona

Anteriorment va cofundar l’agència de publicitat Jmes1 (2005-2011) a Girona.

Des dels seus inicis a compaginat el perfil professional amb el docent. Actualment és docent i investigador a l’ERAM -UdG(2002-2019) i a la UOC-Universitat Oberta de Catalunya (2017-2019). Anteriorment va impartir classes de disseny i creativitat publicitària a la URV (Universitat Rovira i Virgili).

Llicenciat en Belles Arts (UB), Màster en Educació Inclusiva (UdL), Màster en formació de professorat (UAB), Postgrau en estratègia i creativitat digital (UAB) i doctorant en disseny (UB).

 

jordi.caralt@eram.cat

https://jordicaralt.com