f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Maria Pau Pigem

Maria Pau Pigem

Maria Pau Pigem va estudiar a l’Institut del Teatre de Barcelona (1988/1991) i seguidament se’n va anar a viure a l’estranger (Alemanya i Itàlia) per continuar els seus estudis amb Dominique de Fazio, mestre americà  i membre vitalici del Actor’s Studio de Nova York. Paral.lelament va forma part de la companyia teatral Neue Bühne Darmstadt (Alemanya). Va tornar definitivament a Barcelona el 1997.

És professora de l’assignatura Àmbit de Creació IV: creació audiovisual del Grau d’Arts Escèniques de l’ERAM, UdG, en el qual es responsable de la direcció d’actors durant el rodatge dels alumnes. Des de fa més de 15 anys és professora també de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), on ensenya el treball de l’actor als alumnes de direcció i també és professora d’Interpretació al Col·legi del Teatre De Barcelona. 

Ha treballat i continua treballant en teatre, cinema i televisió. 

El seu últim projecte audiovisual ha estat “PEACEMAKER” (2019/2020), sèrie internacional per la TV, de producció escandinava. Últims treballs també  han estat: el personatge de Rosalia, a la 2a temporada de NIT I DIA, i una col.laboració a la sèrie LA QUE SE AVECINA. I continua treballant en teatre (NOMÉS UNA VEGADA de M. Buchaca TNC’18, COM MENJA UN CANÍBAL de La Virgueria 2019/2020, PER UN SÍ O PER UN NO de N. Sarraute T. Akadèmia 2020).

maria.pigem@eram.cat